- Feilaktige kort

Craig Bellamy har fått gult kort i Liverpools siste fire kamper. Kenny Dalglish mener at samtlige var feil idømt. Waliseren må stå over en kamp dersom han pådrar seg et nytt gult kort.

- Et av de gule kortene kom mot Fulham, da Clint Dempsey stakk hodet sitt opp i ansiktet til Craig. Når vi etter kampen spurte dommeren hvorfor han han ga gult kort til den lille mannen sa han bare «Craig vet det». Men det gjorde han ikke. Han fikk også et gult kort mot QPR da Joey Barton gikk mot ham, sier Liverpool-manager Dalglish til Daily Mail.

- Jeg hater tanken på at det er noen som har en agenda mot ham. Vi må bare tro at dersom han har vært uheldig fire ganger, så er han ikke uheldig femte gang. Men det kunne vi ha sagt etter de to første gule kortene også, fortsetter skotten.

- Dersom vi har bruk for Craig i morgen, så vil han spille. Det må vi bare ta sjansen på. Han er rutinert nok til å komme gjennom kampen.

Dalglish har et poeng når han hevder at Bellamy ikke burde ha fått noen av de fire gule kortene. Mot Aston Villa fikk han gult kort etter å ha kollidert med Alan Hutton, mens Bellamy selv ble utsatt for en langt styggere takling av Stiliyan Petrov uten at det kvalifiserte til kort.

- Jeg skjønner ikke noe av de fire gule kortene han har fått. Jeg har ikke sett noe galt i forbindelse med noen av dem. Mot Wigan gjorde Antolin Alcaraz fem forseelser uten å få gult kort. Dersom han får fem sjanser, hvorfor får ikke andre det? I samme kamp fikk Gary Caldwell gult kort i det som nesten var hans første forseelse. Vi må få klarere regler. Reglene bør være de samme for alle. Det bør ikke være slik at ulike folk straffes ulikt.

- Vi kommer ikke til å be Craig tone ned noe. Han er rutinert nok til å vite hva som gjelder. Han har fått fire gule kort, og har ikke fortjent noen av dem, sier en indignert Dalglish.