- Jeg må ha mer spilletid

Dani Pacheco innrømmer at han hadde større forhåpninger enn hva han har fått oppfylt hos Liverpool. Spanjolen kan være en av mange spillere på vei ut gjennom utlån eller salg.

- Jeg hadde håpet på mye mer, blir 20-årige Pacheco sitert på gjennom Liverpool Daily Post. – Hvorfor skulle jeg benekte det? Jeg spilte på et godt nivå og klubben sa til meg at jeg ville få muligheter.

- Det er skuffende at en ikke får noe spilletid, men i en slik situasjon er alt du kan gjøre å jobbe videre. Jeg håper jeg nå får spilletid i VM for U20 og kan vise hva jeg er verdt.

- Det er ganske enkelt, hvis de ikke gir meg flere muligheter da er jeg klar til å reise. Jeg ønsker først og fremst å spille og hvis jeg må forlate Liverpool for å gjøre det er det ikke noe problem.

- For å være ærlig, jeg vet ikke mye om interessen fra Malaga, svarer Dani Pacheco på rykter om at ambisiøse Malaga ønsker ham. – Malaga tok kontakt med Liverpool for å informere dem om at de ønsket å kjøpe meg, men Liverpool ville bare vurdere et utlån. En dag vil jeg ønske å reise hjem, men jeg vet ikke når det blir.

- Jeg satte stor pris på mitt opphold der og ble veldig glad i klubben, fortsetter Dani om sitt låneopphold hos Norwich mot slutten av forrige sesong. – Det er et alternativ til i forhold til min fremtid og noe jeg må vurdere.

Andre spillere som for tiden er i nyhetene angående en midlertidig eller permanent exit fra Anfield er David N’Gog, Christian Poulsen, Milan Jovanovic og Alberto Aquilani.

Bolton skal være interessert i å kjøpe N’Gog, men skal vurdere Liverpools prisforlangende på £6M for høyt og håper å komme nærmere et første bud på £3M. Bolton skal også ha andre angrepsalternativer.

Poulsen er blitt linket til Fulham og en antydet overgangssum på £1,5M.

Jovanovic er blitt fristilt av Liverpool og har vært i kontakt med en rekke klubber, bl.a. Anderlecht og Lille, men foreløpig har ingen blitt enige med serberen om en avtale.

Liverpool har hele sommeren vært klar til å selge Aquilani tilbake til Italia, men ingen klubber har vært villig til å komme med noe akseptabelt bud. Siste klubb linket er Fiorentina, enten som kjøper eller med en låneavtale.