- Kultursjokk å komme til Liverpool

Jonjo Shelvey innrømmer at overgangen fra Charlton til Liverpool i fjor sommer ble et kultursjokk for ham. Derfor mener han det var riktig å gå på utlån til Blackpool nå.

- Jeg gikk fra å være en stor fisk i en liten dam til å bli en liten fisk i en veldig stor dam, når jeg forlot Charlton til fordel for Liverpool. Jeg ble litt satt ut av det, innrømmer Shelvey overfor Blackpool Gazette.

- Jeg spilte ikke så bra som jeg kunne, og jeg fikk ikke nok sjanser til å vise meg frem. Overgangen til Blackpool har gitt meg fornyet energi. Jeg følte at jeg hadde noe å bevise mot Bristol City på lørdag, og følte også at jeg klarte å bevise det, fortsetter midtbanespilleren.

Shelvey kronet debuten med å score Blackpools andre mål i 5-0 seieren. Et fantastisk frisparkmål. I tillegg var han sterkt delaktig i den første scoringen.

- Det var en perfekt dag for meg. Jeg hadde familien min på tribunen, og det var en flott ettermiddag som ble kronet med en flott scoring. Jeg hadde også skuddet som førte til vår første scoring. Skuddet skrudde en del, men jeg trodde keeperen ville ta den lett. Men han ga retur, slik at vi tok ledelsen.

Nå ser Shelvey frem til sin neste kamp for Blackpool, som blir mot favorittklubben West Ham på Upton Park neste helg.

- Jeg er West Ham-supporter, så neste ukes kamp blir ganske følelsesladet for meg som spiller. Alle mine kamerater kommer på kampen, og forhåpentligvis slår vi West Ham. Jeg vokste opp i Romford, og var sesongkortholder hos West Ham. Jeg spilte juniorfotball for Charlton på lørdag formiddag, og gikk på West Hams hjemmekamper om ettermiddagen. Men nå vil jeg prøve å slå dem, selv om faren min trolig ikke vil snakke med meg om vi gjør det!