- Raheem kan håndtere dette

En humørfylt Kenny Dalglish mente at det knippe med unggutter som er blitt med til Praha fortjener å være med i troppen, men at forventningene kun skapes utenfra.

- Vi behøver ikke å håndtere forventninger annen enn fra dere, fortalte Dalglish til pressen på Generali Arena hvor Liverpool i morgen spiller mot Sparta Praha. – Det er dere som skaper overskrifter.

- Raheem kan håndtere dette, vi kan håndtere han, men alle behøver litt hjelp av og til, fortsatte Kenny om Raheem Sterling som vil bli tidenes yngste Liverpool-spiller dersom han skulle få muligheten til å komme på banen i morgen. – Det kan være at det nå er han som har fått rosen, men det er også andre som fortjener det. Flanno (John Flanagan) og Jack Robbo (Jack Robinson) har allerede vært med troppen i Europa League. Så vidt jeg vet er det første gang for Conor (Coady). Det er fantastisk for dem.

- Du må opptre veldig, veldig ansvarlig når du snakker om Raheem. Det er fantastisk for ham, og det vil være fantastisk for alle fire som er med fra juniorlaget.

- Vi ønsker å sørge for at de føler seg som en del av denne fotballklubben. De er her fordi at de fortjener å være her, og kanskje også fordi de skadene vi har for øyeblikket har diktert at de er her. De har gjort det bra, men ingen vil ta av etter det resultatet de hadde i juniorcupen tidligere i uka.

- Vi kommer til å være fornuftige med ungguttene. Jeg så noen artikler i avisene om unge Raheem. Vi har sørget for at vi har en barnevakt for ham i kveld på hotellet og at han gjør leksene før han legger seg. Vi skal sørge for at han ikke går glipp av noe skolearbeid, fleipet Dalglish.