- Sesongen kunne gjerne ha vært lenger

Jamie Carragher synes det er synd at sesongen ikke er lenger, med tanke på Liverpools gode form etter at Kenny Dalglish tok over som manager. De røde har sanket 29 av 39 mulige poeng i løpet av de siste 13 ligakampene. Bare Chelsea har sanket flere.

- Vi gjør det bra for øyeblikket. Før denne gode perioden var det en lang periode hvor vi ikke var særlig fornøyd med resultatene våre. Det var vanskelig for oss. Vi måtte gå helt ned i kjelleren, og ble til tider sterkt kritisert, og det med rette. Men nå har vi en god resultatrekke, noe vi prøver å nyte, sier Carragher til Liverpool Daily Post.

- Vi skjønner at vi må forsøke å ta med oss den gode formen inn i neste sesong, om mulig. Samtidig erkjenner vi at denne klubben ikke samler på femte- og sjetteplasser, så det er noe vi må rette søkelyset på foran neste sesong. Det er viktig at laget fortsetter å vinne, for å opprettholde den gode følelsen. Det siste halvannet året har ikke vært bra for kubben. Det har vært tøft. Nå er det imidlertid langt hyggeligere, og vi går til kampene med forventinger om å vinne.

- Den gode stemningen skyldes at vi vinner kamper igjen. Det er hva Liverpool handler om. Å vinne ting og spille bra. Og det er eksakt hva vi gjør for øyeblikket. Manageren er selvsagt den viktigste mannen i klubben, og får mesteparten av æren for at trenden har blitt snudd, men Suarez har vært strålende. Etter å ha sett ham i 5-6 kamper, kan vi alle se hvilken stor forskjell han har utgjort for oss. Han har kanskje ikke vært like viktig som manageren, men det er sannelig ikke langt unna.

- Nå står publikum og alle samlet. Det har mye å si for den gode følelsen. Forhåpentligvis taper vi ikke flere kamper denne sesongen, slik at vi beholder denne gode følelsen. Vi ønsker å fortsette seiersrekken, og forhåpentligvis kan vi ta den med oss inn i neste sesong.