- Suarez håndterer presset

Ifølge Charlie Adam lar ikke Suarez seg affisere av at motstanderlagets supportere møter ham med pipekonsert som følge av at FA har funnet ham skyldig i rasistiske kommentarer mot Evra.

Luis Suarez spilte mot Wigan mindre enn 24 timer etter at han hadde blitt ilagt en utestengelse på åtte kamper og en bot på £40000. Suarez ble møtt med pipekonsert av Wigan-fansen.
- Dere så hvordan han håndterte det. Han er en topp spiller, og du blir ikke nominert til Ballon d’Or dersom du er en dårlig spiller, sier Charlie Adam til skysports.com.

- Han er en veldig spennende spiller og er en god karakter å ha i garderoben. Vi er glad for at han er i Liverpool og ingen andre steder.

- Vi ønsker bare å snakke om kampene fordi det er det viktige. Alt annet skal vi håndtere. Spillergruppen støtter Luis fullt ut. Vi har kommet med en uttalelse, og alle vet hvordan vi føler.

Luis Suarez risikerer å bli ilagt ytterligere straff etter at han har blitt anklaget for å ha «vist fingeren» mot Fulham-supportere i 0-1-tapet på Craven Cottage tidligere denne måneden.