- Torres var verdt £70M

Tidligere Liverpool-manager Rafael Benítez fortelelr at en £70M-overgang for Fernando Torres ble antydet i fjor. Benítez ville like å bli manager for Liverpool FC igjen. Fowler skuffet over Torres-avgang.

Fernando Torres gikk til Chelsea på transferdeadlineday for £50M, britisk overgangsrekord, men han har vært verdsatt enda høyere.
- Jeg tror vi snakket om £70M i fjor, uttalte Rafel Benítez til BBC Football Focus.

- Folk snakket om at du kanskje mottar et bud fra en annen klubb. De snakket om £70M. Han spilte ikke på samme nivå sist, men han er fortsatt en veldig god spiller. Det er mange penger, men det kunne ha blitt enda bedre.

Benítez var ferdig som Liverpool-manager sist sommer etter seks år i sjefsstolen. Deretter dro han til Inter, men oppholdet hos den regjerende Champions League-mesteren varte i kun seks måneder. Benítez kan gjerne tenke seg å bli manager igjen for Liverpool en gang i fremtiden
- Å være manager for Liverpool er en drøm for meg. Nå vet jeg at Kenny gjør det meget bra. Jeg må vente og fortsette med å se kamper. Dersom du spør om jeg i fremtiden ville like å bli manager, så er det ingen tvil om det.


Fowler skuffet over Torres-avgang
Liverpool-legenden Robbie Fowler er svært skuffet over måten Fernando Torres forlot Liverpool på.
- Det er noe som ikke stemmer med spanjolens overgang til Chelsea i siste minutt. For bare et par uker siden snakket Torres om hvor mye han elsket fansen og klubben. Han kommer ikke til å få en varm velkomst neste gang han spiller på Anfield, uttaler Robbie Fowler til The West Australian.

- Som Liverpool-supporter var det skuffende å se Torres reise. Når han har dagen er han en spiller i verdensklasse, og jeg ønsker de beste spillerne i klubben. Men dersom jeg var manager og en spiller sa at han ikke ønsket å være i klubben, ville jeg ha forsøkt å få til den best mulige avtalen.