- Vi er et av de gode lagene

Kenny Dalglish mener Liverpool er en av favorittene i Europa League. De røde er godt forberedt for det spill i Europa som han aldri fikk oppleve i sin første periode som manager på Anfield.

- Jeg ser fram til det, sier Kenny kort til liverpoolfc.tv om hvordan det nå blir å lede Liverpool i en kamp på kontinentet. – Vi spilte mot europeiske lag i vennskapskamper ettersom Heysel gjorde at vi var ute av Europacupene i fem år. Vi vant ligaen og FA-Cupen, men noen i deres visdom besluttet at vi skulle være utestengt i Europa.

- Jeg kan bare gjenta at jeg ser fram til det. Det ble gjort godt arbeid før jeg kom hit, og som sørget for at vi kom til cupspillet, og jeg kan bare håpe at vi kan bygge ytterligere på det.

- Det vil bli vanskelig å vinne trofeet. Det er noen gode lag som er med, og jeg vil like å tro at vi er et av de gode lagene. Det er en sterk turnering.

- Vi kunne ha vært med og kjempet, men hvorvidt vi ville ha vunnet noe i Europa er hypotetisk, sier Dalglish om de årene hvor man dominerte i England men aldri fikk mulighet til å vise hva man stod for utenfor landets grenser.

- Vi har ikke vårt beste lag. Det er noen skader, men det hører med til fotballen, fortsetter manageren om det faktum at spillere som Gerrard, Agger og Carroll ikke vil være aktuelle for spill i Praha.

- Vi har med noen av ungguttene som spilte i juniorcupen på mandag, og Tom Ince vil også være med. Vi må imidlertid være fornuftig og realistiske med disse.

- De kom gjennom sin gruppe ganske komfortabelt. De ble nummer to og har nå hatt en god pause, sier Dalglish om motstander Sparta Praha.

- Jeg tror ikke de har hatt en ordentlig kamp siden desember. De har også kjøpt et par nye spillere. Vi vet hva de står for og det blir en vanskelig kamp for oss. Forhåpentligvis vil det bli dobbelt så vanskelig for dem.

- Det er alltid bra, fortsetter Kenny på spørsmål om han gjerne vil ha et bortemål. – Det er bedre å få 1-1 enn 0-0, men det er klart at 1-0 er enda bedre. Det er viktig at vi greier å vise oss fra vår beste side. Guttene har gjort det bra som har kommet til cupspillet i Europa League, slik at vi ønsker det riktige resultatet.

- Noen ganger er publikum den største fordelen til hjemmelaget, men de kan også være de største kritikerne. Hvis vi kan sørge for at vi greier å dempe deres fans vil det være til vår fordel.