- Vi må avgjøre slike kamper

Lucas Leiva var ikke fornøyd med uavgjort mot Wigan i sin ligakamp nummer 100 for Liverpool. Jubilanten mente at dette var en match de røde burde ha avgjort til sin fordel.

- Vi er skuffet over resultatet. Vi skapte nok sjanser til å vinne kampen, men vi slapp inn et mål som jeg mener var offside. Dessverre så ikke dommeren det, sier brasilianeren til Liverpoolfc.tv.

- Suarez skjøt i stolpen i første omgang, og vi hadde nok sjanser til å avgjøre dette til vår fordel, men dessverre tok vi ikke vare på dem, og så slapp vi inn et mål. Vi må sørge for at vi avgjør kamper som dette når vi har sjansen til det, slik at vi får med oss tre poeng.

- Men vi er fortsatt ubeseiret på en stund, og må holde stimen. Vi vet det blir vanskelig å gå ubeseiret frem til sesongslutt, så vi må bare fortsette å jobbe hardt.

Lucas er ellers mektig imponert over innsatsen til Luis Suarez i går.

- I den første kampen han spilte viste han sine kvaliteter og at han kan score mål. Dessverre var han uheldig mot Wigan, og traff både tverrliggeren og stolpen. Men han var veldig livlig og hjalp laget til å skape sjanser. Forhåpentligvis presterer han like bra også i neste kamp.

Lucas skryter også av midtbanemakker Raul Meireles, som gjorde sitt femte mål på seks kamper før han måtte forlate banen grunnet omgangssjuke.

- Vi er veldig fornøyd med måten han scorer mål på. Han spiller med større frihet nå, like bak spissene, og han vil få flere sjanser. Forhåpentligvis kan han fortsette å score mål og hjelpe oss.

Lucas er henrykt over å ha spilt 100 ligakamper for Liverpool, og setter seg nå som mål å doble dette antallet.

- Jeg er veldig stolt over å ha spilt 100 ligakamper for Liverpool. Jeg tror ikke det er så mange brasilianere som har nådd 100 kamper i Premier League. Nå ser jeg frem til å spille flere kamper. Forhåpentligvis klarer jeg 100 til.

- Jeg tror alle kan se at jeg har blitt en bedre spiller. Jeg var bare ung i min første sesong her. En gutt som lærte om engelsk fotball. Nå føler jeg at jeg har slått rot, og føler meg komfortabel ute på banen. Forhåpentligvis vil jeg fortsette å jobbe og stadig bli bedre, sier 24-åringen.

Nå retter midtbanespilleren fokuset mot torsdagens Europa League-kamp mot Sparta Praha i Tsjekkia.

- Vi må lære av våre feil, og prestere bedre i neste kamp. To kamper i Europa League står foran oss nå, og vi ønsker å gå videre i den turneringen. Vi har en sjanse til å vinne et trofé der, så vi må sørge for at vi gjør alt riktig, slik at vi går videre til neste runde, avslutter Lucas.