- Vi må gjøre som sist

Førstelagstrener Steve Clarke tror nøkkelen vil være å gjennomføre en lignende kamp som sist Liverpool var på Londons beste vestkant, da det ble 1-0 seier mot Chelsea.

- Nøkkelen er å gjøre det samme som vi gjorde forrige sesong, forklarer Clarke til liverpoolfc.tv. – Spillerne var virkelig disiplinerte, de arbeidet hardt når de ikke hadde ballen og de fikk ikke panikk da det ble satt under litt press.

- Vi spilte et bra pasningsspill, vi skapte brukbare sjanser og vi vant kampen fortjent.

Matchvinner på Stamford Bridge forrige sesong var Raul Meireles, mens Fernando Torres scoret målene som sørget for seier mot Chelsea på Anfield. Nå stiller begge disse spillerne i blått på andre siden av banen, men Clarke understreker at man ikke vil ta spesielle hensyn til for eksempel Torres.

- Hva Fernando kan vise til taler for seg selv. En er en topp målscorer, en virkelig god spiller. Han er gått til Chelsea og kanskje har det ikke fungert for ham der slik han hadde håpet på, men du kan likevel se hva han bidrar med.

- Når du spiller i toppkamper mot topplag, da har de farlige spillere overalt på banen. Å peke ut bare en spiller vil være lite smart. Du må konsentrere deg om å forsvare deg som et lag og stoppe alle trusler.