- Vi må lære av dette

En tydelig skuffet Rodolfo Borrell fant lite positivt å vise til etter 1-5 mot Sporting i NextGen Series. Kvartfinale i Europa. Tottenham blir motstander?

- Det er nyttig å spille mot så gode lag, forklarte Borrell etter et klart tap mot gruppevinner Sporting. Treneren ønsket ikke å fremheve noen røde spillere etter 1-5, hvor Michael NGoo scoret Liverpools mål.

- Vi må ikke synes synd på oss selv. Vi må bare holde det gående, i morgen kommer det en ny dag.

- Det var stor forskjell på lagene i kvalitet og Sporting har vært suverene i denne gruppa. De har gode spillere og viser et godt pasningsspill. Det er likevel skuffende at tre av målene kommer etter crossballer inn i feltet, en type fotball vi spiller mer enn dem, legger spanjolen til på LFC TV.

- Det vi kan ta med oss fra denne kampen er hvordan enkelte spillere reagerer på å komme under, hvem som ikke gir opp. Det er slike øyeblikk du må kunne håndtere som profesjonell spiller.

- Det var en forferdelig dag, ikke minst for meg. Jeg håper spillerne føler det på samme måten, selv om de er videre i turneringen.

Direktør Frank McParland sier til liverpool.no at cupspillet skal foregå ute i Europa, og ikke i Dubai som tidligere har vært antydet. Ifølge McParland kan det gå mot at Liverpool skal spille mot vinneren i den gruppa som Tottenham nå leder, men dette har vi ikke fått bekreftet.