Adam klar for Liverpool

Liverpool FC bekrefter natt til fredag at Charlie Adam har gjennomført sin overgang fra Blackpool og skrevet under for de røde fra Anfield. - La oss bringe de gode tidene tilbake, sier skotten.

Skotten bekreftet selv overgangen på sin twitterkonto bare minutter etter at overgangen fra Blackpool ble publisert på Liverpools hjemmeside.

- Jeg er absolutt henrykt over å være her, kunne midtbanespilleren fastslå. - Det har vært en lang prosess, men nå ser jeg bare fram til å komme i gang med hva som forhåpentligvis vil være en suksessfylt periode av min karriere og i klubbens historie.

- Liverpool er en enorm klubb med glimrende spillere og en utmerket manager. Kenny har utrolig respekt fra spillere og folk innen fotballen, og en kan bare se de skritt framover som er blitt gjort siden han kom tilbake. Han er en glimrende manager og det er en ære å kunne si at jeg skal spille for Liverpool.

- Jeg ser på dette som en perfekt mulighet til å utvikle meg, å spille med store spillere og forhåpentligvis hjelpe laget til å vinne trofeer. Det er hva som er det viktigste.

- Jeg ønsker å bli en bedre spiller og forhåpentligvis kunne bringe noe til laget. Når alt kommer til alt blir du vurdert ut fra trofeer og du ønsker å vinne så mange som du kan. Denne klubben har hatt mye suksess opp gjennom årene, så la oss bringe de tidene tilbake.

- Jeg fikk en smak av Anfield i fjor. Det å score her var en utrolig følelse og jeg håper det kan bli mange slike dager som Liverpool-spiller.

- Jeg ser fram til å suksessfylt sesong og en suksessfylt fremtid for Liverpool Football Club.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.