Avbrutt kamp for King

Australias siste gruppespillskamp i U17-VM ble avbrutt etter 25 minutter på stilllingen 1-0 til Danmark pga et voldsomt uvær med lyn og torden. Kampen spilles helt på nytt i dag.

Tom King var i startoppstillingen til Australia i siste gruppespillskamp mot Danmark i Queretaro. Qantas Joeys kunne tape med to mål, men likevel gå videre. Danmark åpnet beste og tok ledelsen etter ti minutter.

Kampen ble rammet av massivt regn, samt vedvarende torden og lyn. Dommeren stoppet derfor kampen etter 25 minutter. Ettersom forholdene ikke ble bedre i løpet av en pause på halvannen time, bestemte FIFA at kampen skal spilles helt på nytt i dag klokken 17.00 skandinavisk tid, samtlige 90 minutter og med 0-0 på måltavlen fra avspark.

- Sikkerheten til spillerne og tilskuerne kommer i første rekke, og derfor ble beslutningen tatt om å avbryte kampen. Etter å ha rådført seg med de respektive ledelser bestemte man seg for å utsette kampen, forklarer David Chung, fungerende formann for arrangørkomiteen.

Tom King spilte på venstrebacken i de tre kampene han fikk for Liverpool U18 i 2010/11-sesongen, men for Australia i U17-VM har han figurert på stopperplass.