Bli medlem i Supporterklubben

Ingenting er så deilig som når motgang blir snudd til medgang. King Kenny er i ferd meg å gjøre gull av gråstein og vi gleder oss allerede til neste sesong.

Året 2010 ble i sannhet en test for oss supportere. Hicks og Gillett og alt bråket rundt eierskapet toppet seg i sommer og utover høsten. Supporterne har demonstrert i gatene og vi har siden juni hatt tre managere.

Klubbens skjebne ble på mange måter avgjort i High Court i oktober og i januar tok Kenny Dalglish over som midlertidig manager. Roy Hodgson var kanskje en hyggelig mann, men han var aldri riktig mann for vår klubb – og han ble ansatt av de feil folka.
De siste etterdønningene etter Hicks & Gillett kom kanskje da Fernando Torres forlot oss – med nå har vi King Kenny, Luis Suarez, Andy Carroll, Flanagan og alle de andre. Det er bare nyte gårsdagens seier mot Fulham og drømme videre!

Klubben på rett vei igjen
Liverpool Football Club går igjen i rett retning. Det beviste ikke minst ambisjonene på transfermarkedet i januar og det skal bli spennende og følge utviklingen under King Kenny frem mot våren og når sommerens transfermarked åpner.

Det røde grunnfjellet står og har stått knallsterkt under disse bruduljene. Det så vi ikke minst da motgangen var som størst og vi samtidig satte ny medlemsrekord. Vi ønsker imidlertid å ha med flere – både nye og gamle medlemmer for å bli enda større og enda bedre.

Meld deg inn
Klikk på denne linken for melde deg inn – medlemskapet koster kr 220,-
Du kan velge å få giro eller å betale online - det siste går raskere enn et mål fra Maxi!

Send en epost til: [email protected] hvis du er gammelt medlem og vil melde deg inn på nytt.

Hvis du har en gammel giro liggende kan du fortsatt bruke den. Hvis andre i familien vil bli medlem koster det kr 70,- per hode.

Husk også at selv om hjemmesiden vår – Liverpool.no, er åpen for alle blir driftet av medlemskontingenten.  Din medlemskontingent er derfor viktig for å opprettholde den redaksjonelle service og driftingen av siten.

Walk on!