Borrell imponert over Dalglish

U18-trener Rodolfo Borrell har blitt mektig imponert over Kenny Dalglish, etter skottens inntreden som midlertidig manager.

- Jeg må si jeg er fullstendig overveldet over bølgen av positivitet som Kenny Dalglish sin gjeninntreden som manager har ført med seg. Det er en god følelse rundt hvert eneste hjørne i klubben for øyeblikket, og det sier mye om denne mannens tilstedeværelse, uttaler Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Det er ingen hemmelighet at Kenny er en legende for det han har oppnådd med denne klubben, og jeg har enorm respekt for ham. Dette er ikke bare på grunn av hans merittliste. Det handler også om hva han har gjort for meg personlig etter at jeg kom til klubben, fortsetter spanjolen.

- Da jeg flyttet til England støttet han meg og hjelp meg hele tiden. Han var veldig ydmyk. Han var akademiambassadør i halvannen sesong, og jeg er henrykt over at han nå har fått realisert drømmen om å returnere som manager for førstelaget.

- Jeg er oppriktig glad for at vi har en manager som vet hva denne klubben handler om. Han har vunnet en rekke med trofeer, og er en av de største spillerne i klubbens historie. Da vinner du umiddelbart respekt fra spillere, stab, supportere og alle som har med klubben å gjøre.

- Jeg sørget for å være på plass tidlig foran søndagens lokaloppgjør. Jeg visste det ville bli en spesiell dag, og jeg ønsket å suge inn atmosfæren. Jeg ønsket ikke å miste ett eneste sekund av mottakelsen Kenny ville få. Jeg forsto at det ville bli et øyeblikk jeg aldri vil glemme.

- Jeg ble ikke skuffet. Jeg tror ikke det finnes noen supportere i verden som er så lidenskapelige i forhold til sin klubb som våre. Jeg har aldri opplevd noe lignende som Anfield. Fansen støtter laget selv når man ikke spiller så bra som ønskelig. Hver gang jeg ser en kamp er fansen alltid lojale og støttende. Det er den store forskjellen på Liverpool og andre klubber rundt om i verden. Du vet du alltid vil få støtte av publikum. Fansen er gull for Liverpool. Og under slike begivenheter som Everton-kampen er jeg så stolt over å jobbe for denne klubben.

- I Spania er ikke publikum like støttende når det butter i mot. Derfor prøver jeg å forklare folk at slik støtte er normalt her. Det er spesielt.

- Kenny har ikke forandret seg i det hele tatt, selv om han nå har tatt over som manager. Han har ledet laget i mindre enn to uker, og han har besøkt akademiet minst tre ganger. På tirsdag tok han seg til og med tid til å sitte på benken sammen med meg i forbindelse med U17-treningskampen mot Shrewsbury. Det er svært uvanlig i våre dager, men ikke her. Han har gjort denne type ting helt siden han kom tilbake til klubben.

- Min beundring for ham har ikke blitt mindre etter at han ble manager. Jeg har alltid følt det på denne måten. Jeg er en ung trener som prøver å forbedre meg hele tiden, og at jeg får øse av Kennys kunnskaper er meget verdifullt for meg. Jeg har mye å lære. Jeg prøver hele tiden å forbedre meg, og da er det helt utrolig å kunne ringe Kenny å få råd av og til. Jeg har vært heldig som har hatt ham til å støtte meg fra dag en av. Det har jeg satt pris på.

- Jeg var også meget glad for at Kenny tok med seg noen av våre spillere for en ukes treningsopphold på Melwood. Det er et enormt steg opp for dem, men det er også viktig at de ikke mister bakkekontakten. Vi må velge ut de riktige spillerne til slike ting, og det tror jeg Kenny gjorde. Suso er et stort talent, og Conor Coady er kaptein på U18-laget. De fortjener begge å få sjansen til å trene med karer som Steven Gerrard og Fernando Torres. Når de kommer tilbake til oss, vil det være vår jobb å sørge for at de må forstå at de må jobbe enda hardere, slik at de en dag får trene på Melwood fast. Dersom vi kan fostre opp unge spillere som har en stor innflytelse på klubbens historie, vil det være et sluttprodukt av alt det harde arbeidet som har vært lagt ned av en rekke personer.

- Vi føler nå at vi alle drar i samme retning i denne klubben, og vi ser klar fremgang her ved akademiet. Vi ofrer oss 100% for å sørge for at de beste engelske talentene blir fostret opp her i Kirkby.