Carragher om signeringene av Bellamy og Coates

Jamie Carragher håper Liverpool vil kunne dra nytte av at Craig Bellamy fortsatt har mye ugjort i klubben. Visekapteinen tror Sebastian Coates blir en god tilvekst for laget.

Craig Bellamy hadde et skuffede første opphold i Liverpool, og han forlot klubben i 2007 etter kun ett år. Jamie Carragher tror waliseren vil være ute etter å vise seg i sin beste form denne gang. Cardiff og QPR forsøkte også å hente 32-åringen på overgangsvinduets siste dag.
- Det er en flott signering, sier Jamie Carragher til Liverpoolfc.tv.

- Jeg holdt kontakt med ham etter at han hadde dratt. Desto lenger det går, jo mindre kontakt har du med tidligere spillere. Det vil bli flott å se ham igjen.

- Som guttunge sa han alltid at han var Liverpool-fan. Jeg tror han var ganske skuffet over hvordan det endte, med hvordan han forlot klubben. Han ville ha likt å ha gjort det langt bedre. Forhåpentligvis gir dette ham mulighet til det.

- Jeg vet ikke om det er gratis overgang eller hva det måtte være, men de seneste årene i Man City har han vært fremragende, ikke bare som spiss, men også som kantspiller.

- I troppen har vi trolig bare Stewart Downing som er en ren kantspiller. Jeg tror Craig foretrekker å spille spiss, men han kan absolutt gjør en jobb for oss.

Sebastian Coates imponerte i Copa America. Midtstopperen er Liverpools nest høyeste spillere gjennom tidene, bare slått av nåværende Stoke-spiller Peter Crouch.
- Jeg har ikke sett ham spille så mye, bare glimt av høydepunkter fra Copa America. For Uruguay var det en stor prestasjon å vinne den turneringen når man ser på hvilke andre nasjoner som var med, og jeg tror han ble kåret til turneringens beste unge spiller. Det viser at han besitter mye kvalitet. Jeg tror han blir en flott tilvekst for troppen.

- Du kan ikke tenke på deg selv, du må tenke på klubben. En midtstopper reiste, så vi trengte en ny. Tiden får vise hvor god ham er, men stamtavlen virker fantastisk. Og det ser ikke ut til å være en for høy pris når du ser på noen av prisene for forsvarsspillere nå.

Carragher er spilleren med mest rutine på Liverpools lag, og det forventes at visekapteinen har en del gode råd til 20-årige Coates. Carragher tror vel så mye at han kan lære noe av Coates.
- Han har trolig blitt brakt opp med å spille en annen type fotball enn jeg, en søramerikansk stil. Jeg kan kanskje lære av ham også. Det handler ikke alltid om at de eldre spillerne hjelper de yngre. Det kan også være vice versa. Du lærer hele tiden fra ulike mennesker.

På transfervinduets siste dag er det alltid stor aktivitet, og det kom flere overraskende overganger. Blant annet gikk Raul Meireles til Chelsea like før vinduet stengte.
- Den siste dagen får litt kritikk av ulike folk, men jeg synes den er ganske spennende. Er den ikke? Alle følger med. Det var noe overraskelser, selv sent fra vårt ståsted.