Clement favoritt til å erstatte Lee

Den permitterte Chelsea-treneren Paul Clement er favoritt til å erstatte Sammy Lee i Liverpools trenerteam. Gary McAllisters navn blir også nevnt.

The Times skriver atSammy Lee sine dager i Liverpool i praksis var talte allerede i januar, daSteve Clarke ble utnevnt som førstelagstrener av Kenny Dalglish.Avisen skriver videre at det er mye som tyder på at Lees arvtakerallerede er identifisert, ettersom Lee ble avskjediget nå, en ukefør spillerne returnerer for å ta fatt påpreseason-treningen.

The Times hevder at Paul Clement er detheteste navnet til å erstatte Lee i trenerteamet til Liverpool.Clement er for tiden permittert fra sin post som assisterendeførstelagstrener i Chelsea, etter at André Villas-Boas kom inn sommanager på Stamford Bridge. Clement har jobbet sammen med Clarkeunder José Mourinho, og er vel ansett trass i at han ikke inngår iVillas-Boas sine planer for Chelsea.

The Times nevner Gary McAllister somen annen kandidat til å ta over etter Lee, nå som den tidligere Liverpool-spilleren har forlattAston Villa.