Cole holder alternativene åpne

Joe Cole utelukker ikke at han returnerer til Liverpool, men han trives utmerket på lån i Lille. Midtbanespilleren føler at det mest logiske er å fortsette i Ligue 1-klubben.

Joe Cole er utlånt til Lille for hele denne sesongen. Lille-trener Rudi Garcia har uttrykt ønske om å beholde midtbanespilleren også etter låneavtalens utløp. Cole føler at han er på vei til å finne tilbake til formen etter en frustrerende 2010/11-sesong i Liverpool. Han utelukker likevel ikke en retur til Anfield-klubben.
- Hvem vet hva som kommer til å skje? Jeg vil kanskje få en sjanse til å endre på det, sier Joe Cole til Sky Sports News.

- I øyeblikket er jeg lykkelig her. Jeg spiller, og jeg spiller bra. Så alt går bra. Hvis det fortsetter slik, vil dette være det logiske alternativet (å bli værende i Lille)

- Det går ganske bra med fotballen tatt i betraktning at jeg ikke spilte så mye for Liverpool. Jeg fikk en god start. Jeg kommer bare til å bli bedre siden jeg nærmer meg mitt beste nivå. Jeg nærmer meg det nivået da jeg var på mitt beste i Chelsea.

Cole håper også å komme med i Englands EM-tropp til sommeren.
- Det er i bakhodet mitt, men jeg kan ikke la det gjøre meg gal ettersom det ikke ligger i mine hender. Jeg er en stolt engelskmann. Jeg elsker å spille for landet mitt. Jeg har hatt noen flotte stunder i en England-trøye, og jeg vil aldri ønske å ikke spille for England. Jeg har definitivt mer å tilby.