Dalglish lei av kritikken mot Suarez

Dalglish er mektig oppgitt over at Suarez blir beskyldt for å filme, og mener spissen blir utsatt for kritikk fordi han er en så god spiller.

West Bromwich-spilleren Paul Scahrner er den seneste til å rette fingeren mot Luis Suarez etter at Liverpool fikk straffespark på The Hawthorns forrige helg. Kenny Dalglish er meget lei av at spissen stadig får uberettiget kritikk rettet mot seg.
- Scharner? Vel, han er en god spiller. Det var han som gikk ut skadet? Jeg synes spillere bare bør konsentrere seg om å få publisitet for det de gjør på banen, sier en oppgitt Kenny Dalglish til Daily Mirror.

- Det Luis Suarez gjør for oss er fantastisk. Det er ingenting å forsvare. Når det gjelder Luis, tror jeg folk forsøker å kritisere ham fordi han er en så god spiller. Istedenfor å bruke fine ord om ham forsøker de å finne feil ved ham, men som egentlig ikke eksisterer.

- Jeg vet ikke hvordan noen kan beskylde ham for å filme. Jeg har ikke sett episoden på tv etter kampen, men på det tidspunktet kan dere si at det var noe kontakt. Hvis det var utenfor feltet, ville det ha vært frispark, men han var tilbake på beina, slik at jeg ikke ser hva problemet er. Han ble skadet mot Stoke da han forsøkte å holde seg på beina. Hvorfor skal han stå der og bli sparket?

Suarez blir også beskyldt av Patrice Evra for å ha kommet med rasistiske tilrop. Situasjonen etterforskes ennå av FA. Uruguayaneren er derimot uberørt av det hele.
- De kan fortsette å snakke, men den lille mannen vil fortsette å spille, løpe amok, passere folk, skape sjanser og score mål. Han har ingenting å bevise overfor noen om sin kredibilitet, og heller ingenting å bevise som fotballspiller.