De nye vises frem

Jordan Henderson, Stewart Downing, Charlie Adam og Alexander Doni ble alle vist frem på en pressekonferanse på Melwood i dag. Her er litt av hva de hadde å si foran pressekorpset.

Her er litt av hva de nyankomne sa i presserommet på Melwood:

Charlie Adam:

Charlie Adam fikk først spørsmål om han trodde han kom til å få komme hit da Liverpool først la inn bud på han i januar.

- Når du er i en klubb som kjemper mot nedrykk så vet du at det er vanskelig å få gå. Jeg viste med prestasjonene mine fra januar og ut at jeg ga 110%, og jeg respekterte at de ikke ville la meg gå i den situasjonen.

- Kenny er en veldig respektert mann i dette spillet. Jeg ønsket å komme hit, og å spille så godt jeg kan, og forhåpentligvis kan jeg komme inn på laget.

-Selvfølgelig har jeg Kenny som en av mine fotballhelter, han er skotsk!

- Alle ønsker å starte sesongen godt, under et nytt regime og ny manager. For oss nye spillere ønsker å starte bra, og å vinne kamper i den beste.

- Jeg gleder meg til min første kamp på Anfield for Liverpool mot Valencia, men det store for oss er kampen mot Sunderland, og det er den vi konsentrerer oss mest om.

Charlie Adam fikk spørsmål om han nå var moden for å spille for en stor klubb, etter å ha kommet fra Blackpool.

- Jeg var i en stor klubb i Glasgow Rangers, og spilte nesten hundre kamper der, inkludert Champions League. Det skal bli en fin utfordring, som jeg ser frem til, og presset med å vinne hver eneste kamp.

Downing:

- Det er ingen massiv forskjell fra her og Aston Villa. Jeg forlot en flott fotballklubb for å komme hit, men er veldig glad for å være på plass.

- Målet mitt i starten er å komme inn på laget, og det blir tøft med så mange gode spillere her. Vi ønsker å komme så høyt så mulig på tabellen.

- Da jeg visste at Liverpool og manageren ønsket meg hit, så var det for Kenny og denne klubben jeg ønsket å komme til.

Henderson:

- Det vil alltid være store forventninger i en klubb som Liverpool, og det må du bare akseptere. Liverpool avsluttet forrige sesong sterkt, og vil håpe å starte sesongen slik den forrige ble avsluttet.

- Jeg ønsker å gjøre det jeg har gjort i Sunderland, med hardt arbeid og å forbedre meg som spiller.

- Vi vil savne Steven, men det gir oss en sjanse til å komme inn.

- Det blir en stor kamp mot Sunderland, og forhåpentligvis får jeg spilletid. Jeg må bare se på det som en vanlig kamp, og jeg håper å få debutere i den.

- All min familie og venner er Sunderland-supportere, så de ønsker nok gjerne at vi skal tape, men jeg er en Liverpool-spiller nå.

Doni:

- Dette er en stor sjanse for meg. Jeg vil gjøre mitt beste for å få tillit av manageren.

- Pepe Reina er en av de beste målvaktene i Europa for tiden, og det blir en glede å få jobbe sammen med han. Mitt mål var å komme hit for å trene og hjelpe til så godt jeg kan. Dersom jeg får sjansen i startelleveren så skal jeg gjøre mitt beste, men alle vet at Liverpool fra før har en stor førstemålvakt.

Doni har to landsmenn fra før i klubben, i Fabio Aurelio og Lucas Leiva.

- Det er flott å komme til en klubb med flere brasilianere fra før og få jobbe med dem hver dag.