Downing glad for å ha unnagjort debuten

Stewart Downing behøvde ikke mange sekundene på å markere seg for Liverpool-supporterne. Etter kampen var han mest fornøyd med å ha unnagjort debuten.

- Jeg har to uker med pre-season-trening bak meg - én uke i Liverpool og én uke i Aston Villa - så jeg ville bare komme meg ut på banen og unnagjøre debuten, sier Downing til Liverpools offisielle nettsted.

Kantspilleren var et friskt pust etter innhoppet, og 27-åringen kunne sågar ha tegnet seg på scoringslisten. Kun en flott inngripen av Hull-keeper Adriano Basso stod imellom Downing og debutscoring på KC Stadium.

- Det var nære en drømmedebut, men keeperen deres gjorde en meget god redning. For å være helt ærlig, trodde jeg at ballen skulle gå inn.

Engelskmannen viste riktignok positive takter etter innhoppet, men han kunne ikke forhindre at Hull gikk seirende ut av kampen. Den tidligere Aston Villa- og Middlesbrough-spilleren maktet ikke skjule skuffelsen etter kampslutt.

- Det var fint å være involvert, men resultatet var skuffende. Vi skapte mange sjanser i andre omgang, men vi klarte ikke å utnytte dem. Forhåpentligvis sparer vi målene til sesongen begynner, sier Stewart Downing.

Den engelske landslagsspilleren føler han har funnet seg godt til rette på Merseyside.

- Det har vært strålende så langt. Dette er en flott klubb, så jeg blir tatt godt vare på. Forhåpentligvis kan jeg utgjøre en forskjell når sesongen starter. Jeg skal ihvertfall gjøre mitt beste, lover Downing overfor Liverpoolfc.tv.