Forbannet over Carroll-hets

Newastles administrerende direktør, Derek Llambias, er forbannet på sine egne supportere, etter hetsen de utsatte Andy Carroll for på Anfield sist søndag.

Ukvemsordene haglet mot Carroll fra Newcastle-supporterne da han entret banen som innbytter i annen omgang i kampen på Anfield sist søndag. Dette har ikke gått ubemerket hen hos Newcastle-ledelsen.

- Det var skuffende å oppleve den veldig dårlige behandlingen som vår tidligere nummer ni, Andy Carroll, ble utsatt for fra noen av våre supportere. Andy ble møtt med en flom av fornærmelser fra deler av våre fans på tribunen, noe han helt klart ikke fortjente, skriver Llambias i Newcastles kampprogram i forkant av dagens kamp mot Birmingham.

- Hetsen han ble utsatt for var kvalmende etter alt Andy har gjort for vår klubb, og jeg håper ikke tilropene fra tribunen gikk alt for hardt innpå ham. Å ga fra å være helt til å bli syndebukk bare fordi man bytter klubb, noe som er en del av spillet, er noe jeg ikke kan forstå.

- Som vi alle vet kom Andy opp fra vårt akademi, og spilte en viktig rolle for denne fotballklubben mens han var her. Hans mål, hans holdninger og hans popularitet i garderoben var viktig for alt vi oppnådde i fjor, da vi rykket opp i Premier League igjen, og det var flott at han endte sesongen som vår toppscorer.

- Andy er geordie, og Newcastle-supporter på livstid. Han jobbet sokkene av seg for denne klubben over flere år, og nådde til slutt sitt mål om å spille med trøye nummer ni. De 11 målene han scoret for oss denne sesongen hjalp oss å stabilisere klubben i Premier League. Andy burde bli applaudert for de store tingene han hjalp oss oppnå i Newcastle.

- Jeg snakker for alle i klubben når jeg sier at han alltid vil være velkommen tilbake til St James Park. Andy har reist nå, etter at vi bli enige om å skille lag. Klubben mottok en britisk rekordsum for Andy. Den åttende høyeste overgangssummen i fotballens historie. Vi ønsker ham lykke til, og jeg er sikker på at han vil innfri sitt potensial på den engelske landslaget i årene som kommer.