Frustrert over sen utligning

U18-trener Mike Marsh klarer ikke å skjule sin frustrasjon over at hans lag kastet bort to verdifulle poeng, da Barnsley fikk en sen utligning på akademiet i Kirkby på lørdag.

Liverpool U18 – Barnsley U18 endte 2-2, etter at gjestene utlignet med praktisk talt siste spark på ballen, fem minutter på overtid. Liverpool hadde ledet kampen to ganger, men ble altså hardt straffet for ikke å ha tatt vare på flere av sine mange sjanser. Resultatet betyr at U18 kun har vunnet to av sine fem første kamper.

- Vi er skuffet over at vi ikke vant kampen. Vi hadde sjansen til å øke til 2-0, og misbrukte den, og så hadde vi sjansen til å gå opp i 3-1 og misbrukte den, men slik er fotballen, sier Marsh til Liverpool Echo.

Josh Sumner ga Liverpool ledelsen med et flott langskudd, mens Liverpools andre mål kom på den fin heading av Kristoffer Peterson.

- Josh har kommet seg i gode posisjoner hele sesongen. Sluttproduktet har ikke alltid stått i stil, men på lørdag var han strålende. Han jobbet meget hardt, og måtte byttes ut i annen omgang etter at han fikk litt krampe, forteller Marsh.

U18-treneren var ellers meget kritisk til innbytter David Moli, som han mente kostet laget sitt to poeng ved å være egoistisk på en kjempesjanse der han hadde to medspillere i bedre posisjon på åpent mål.

- Det var ren egoisme fra David. Han gikk for å score selv, i stedet for å tenke på laget. Det kostet oss dyrt. Han vil lære av dette. Det bør han gjøre!

Liverpool U18 møter Wolverhampton på bortebane i sin neste kamp, kommende lørdag.