Håper på enighet før U21-EM

Liverpool håper å bli enig med Sunderland om en overgangssum for Jordan Henderson før spilleren reiser til U21-EM på onsdag. Blackburns Phil Jones også et transfermål.

Tony Barrett i The Times skriver at ingen avtale er på plass mellom Liverpool og Sunderland for Jordan Henderson, men Anfield-klubben håper å bli enig med Sunderland om en overgangssum før 20-åringen reiser med England til U21-EM i Danmark på onsdag.

Verken Liverpool eller Sunderland vil bekrefte om det har blitt lagt inn bud på spilleren, men samtaler mellom klubbene har funnet sted. Nordøst-klubben har gjort det klart at de ikke vil akseptere et bud på £15M som Comolli håpet skulle være nok til å sikre en overgang.

Steve Bruce skal ønske £18M for Henderson, en spiller også Manchester United og Manchester City har vist interesse for de seneste 12 måneden. Liverpool skal ikke være villig til å imøtekomme en slik overgangssum, men det antas at de vil komme tilbake med et bud på £16M.

Blackburns midtstopper Phil Jones er et annet transfermål for Liverpool. Steve Kean, Blackburns-manager Strev Kean, har advart spilleren mot at det kan bli vanskelig å spille seg til en fast plass på et topplag i Premier League, men forsvarsspilleren ønsker seg en fremtid et annet sted enn Ewood Park. Liverpool må regne med konkurranse fra Arsenal om spillerens underskrift.