Henry imponert over Ferguson

John W. Henry innrømmer at han er imponert over merittene til Alex Ferguson, og uttaler at Liverpool fortsatt har et stykke å gå før man er på nivået til Manchester United.

- Vi er fortsatt langt bak dem. De hadde et godt lag før denne sesongen, og har hentet inn fantastiske, unge spillere. Mr. Ferguson er et geni, uttaler Henry til The Telegraph.

- Når vi kjøpte Liverpool, var vi klar over at klubben satt mange mange dårlige avtaler og det faktum at det kunne ta årevis å få klubben tilbake dit den behøver å være, sier Liverpool-eieren.

- Totalt sett har vi hatt fremgang. Men det gjenstår fortsatt mye arbeid, legger han til.

Et av problemene som det gjenstår å finne løsning på er hva man skal gjøre med stadionsituasjonen.

- Det fremstår som mer og mer problematisk å renovere Anfield. Nye stadionanlegg er dyre. Spesielt så store stadionanlegg at det lønner seg å rive ned et stadion med 45 000 plasser. Vi hadde håpet det var mulig å renovere og utvide Anfield. Men det er ikke sikkert det er mulig, erkjenner Henry.

- Et nytt stadion er ikke den hele og fulle løsningen. Barcelona og Real Madrid dominerer fordi de er i stand til å maksimere sine inntekter på alle områder. Vi må forsøke å få til dette vi også. Det er utvilsomt en viktig faktor.