John Henry følger laget til Norge?

Liverpools nye eier sier til Supporterklubben at han håper å kunne komme til Norge i forbindelse med treningskampen mot Vålerenga. VIF opplyser at det nå er solgt 15.000 billetter til kampen.

Supporterklubben møtte en avslappet John W Henry utenfor souvenirbutikken på Liverpool One. Vennlig, åpen og interessert i alle som stoppet og slo av en prat søkte han enten ly for noen lette regnskyer i inngangspartiet eller ventet på at Linda skulle shoppe ferdig?

 

 

 

Henry har tidligere sagt han er forbløffet over den dype kjærligheten supporterne viser for Liverpool. Klubben har ikke vunnet ligaen på 21 år og er heller ikke en utfordrer til ligatittelen som var tilfelle for bare to år siden.

Til Four Four Two uttatalte han i april at: - Den beste overraskelsen har vært graden av lojalitet Liverpool-fansen viser. Den dype kjærligheten for denne klubben er bemerkelsesverdig.

Nå planlegger Liverpools etterlengtede nye eierskap å komme til Norge i forbindelse med treningskampen mot Vålerenga. Han har hørt mye om den store interessen i Skandinavia og håper med selvsyn å kunne se hvor stor oppslutning laget har i den delen av verden.

- Planen nå er å komme til Oslo i forbindelse med kampen vi skal spille der, sier han til Supporterklubbens Tore Hansen (bildet).

- Jeg har vært i Norge før og kommer gjerne igjen. Vi har som sagt peilet oss inn til den kampen og håper å kunne få takke alle røde venner i Norge og Skandinavia for deres fantastiske støtte over mange år.

Henry er på Merseyside i forbindelse med sesongavslutningen, men også for og legge planer sammen med Kenny Dalglish for kommende sesong. Det er som kjent ikke lenge til vinduet åpner og det er forventet en travel sommer for de røde på transfermarkedet.

VIF forventer utsolgt Ullevaal
Det er nå solgt ca 15.000 billetter til treningskampen mot Vålerenga mandag 1. august og det betyr at kampen i år igjen kommer til å bli utsolgt.

- Når vi har solgt så mange billetter allerede, er det ingen tvil om at denne kampen blir utsolgt, sier Sjur Mørk i markedsavdelingen til Vålerenga til liverpool.no. De som vet de skal på kampen bør derfor nå kjenne sin besøkelsestid hvis de ikke har kjøpt billetter alt.

I 2008 var det helt utsolgt og det ble omsatt billetter på svartebørsen. Flere ble lurt av “-print-at-home”-billettene, som er enkle å kopiere. Supporterklubben anbefaler alle om å ikke kjøpe billetter av kilder de ikke stoler på – da sannsynligheten å bli lurt er stor. Bruk hodet – ikke kjøp en billett som alle enkelt kan kopiere på en kopimaskin!

Her kan du kjøpe billett til kampen.