Kan innta 5.plassen i morgen

Liverpool vil ta over 5.plassen på bedre målforskjell enn Tottenham med seier mot Newcastle i morgen. Spurs tapte 1-2 mot Chelsea på Stamford Bridge.

Tottenham tok overraskende ledelsen mot Chelsea ved Sandroi det 19. minutt. Hjemmelaget utlignet like før pause på et langskudd fra Frank Lampard. Tottenham-keeper Gomes glapp ballen mellom beina, men reagerte kjapt og stoppet lærkula før hele den rullet over streken. En feilplassert linjedommer markerte imidlertid for scoring. Chelsea sikret alle tre poengene minuttet før slutt. Salomon Kalou nettet fra kort hold, men tv-bildene viste at ivorianeren var i hårfin offsideposisjon.

Tottenham ligger på 5.plass tre poeng foran Liverpool. Begge lag har like mange kamper spilt. Liverpool møter Newcastle på Anfield i morgen, og med tre poeng for de røde vil de passere Tottenham på bedre målforskjell.