Kenny fornøyd med støtten

Kenny Dalglish er fornøyd med støtten han får av eierne på overgangsmarkedet. Liverpool har flere alternativer når forsvaret skal forsterkes.

Liverpool har brukt store summer på overgangsmarkedet så langt denne sommeren, og hentet inn Charlie Adam, Stewart Downing og Jordan Henderson for over 40 millioner pund til sammen. Kenny Dalglish er meget fornøyd med støtten han har fra eierne i sommer.

- John er en bra mann. Det å bruke penger garanterer deg ikke suksess, men jeg vet ikke om noen fotballklubb som har hatt suksess noen gang uten å bruke penger, sier Dalglish til Tony Barrett i The Times.

- Så det er nødvendig, men det er viktigere å bruke pengene på en vis måte. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje, men jeg er glad for de spillerne vi har hentet inn.

- Vi har oppført oss ansvarsfullt på overgangsmarkedet, og oppført oss ansvarsfullt og respektfullt med eierne, som har vist fantastisk støtte økonomisk.

- Han er en bra mann. Jeg skal ikke fortelle hva han gjør eller hvordan han hjelper, men han er en hyggelig fyr. Han bryr seg lidenskapelig om klubben, og ønsker å ta den i riktig retning.

Liverpool jakter fremdeles forsterkninger i forsvaret, og støtten for José Enrique er reell skriver Barrett. Man har dog enda ikke lagt inn noe bud, og han er en av flere alternativer når venstrebacksposisjonen skal forsterkes.

Klubben prøver enda å kutte lønnsbudsjettet, og Tony Barrett hevder det samme som Andy Hunter i The Guardian - at Joe Cole har lagt huset sitt ut for salg, og kan være på vei til Queens Park Rangers.