Kenny hyller spillerne

Kenny Dalglish hyller sine spillere etter 2-1 seieren over Chelsea på Stamford Bridge.

Glen Johnson ble matchvinner tre minutter før full tid, og dermed er Liverpool oppe på samme poengsum som Chelsea.

- Dersom du leverer en fantastisk prestasjon har du en bedre mulighet til å få et resultat, og det var hva vi gjorde i dag. Vi spilte veldig bra i første omgang. Chelsea kom mer med etter pause, utlignet og satte oss under litt press. Men spillerne holdt stand, og resultatet matcher deres ambisjoner, uttalte Dalglish på pressekonferansen etter kampen.

- Det er ikke ille når høyrebacken din setter inn seiersmålet. Det indikerer hvordan spillerne ofrer seg for laget. Tre poeng var det spillerne håpte å få med seg fra kampen. Vi er fornøyd med hvordan vi spilte, og henrykt over å ha tatt tre poeng, la han til.

- Det var en flott avslutning av Glen. Jeg vet ikke hva han gjorde der oppe, men det var en god avslutning! Vi fortjente seieren.

Dalglish gjorde tre bytter på laget foran denne kampen. Dirk Kuyt, Craig Bellamy og Maxi Rodriguez var alle i startoppstillingen denne gangen. Liverpool-manageren fikk spørsmål om hvorfor han hadde valgt å ta med de to siste fra start av.

- Det virket som en god idé før kampen. Maxi liker London. Han liker temperaturen her! Han er en veldig intelligent fotballspiller, akkurat som Craig Bellamy. De to liker virkelig yrket sitt, og vet hvordan de skal ta vare på seg selv. Vi vet hva vi får fra disse to guttene, og man kunne se hvor gode de er i denne kampen. Vi har mange veldig gode spillere.

Bellamy og Maxi var sentrale i Liverpools første scoring, etter at Charlie Adam hadde vunnet ballen høyt i banen.

- Spillerne spilte ballen i forbindelse med den første scoringen, men burde de ha skutt tidligere? De viste at de setter pris på hverandre og samspill. At Charlie vant ballen så høyt var det viktigste i det trekket. Resten av arbeidet ble gjort av veldig intelligente fotballspillere. De er ikke grådige, og de vet at det er best for laget om noen får en enkel scoring. Det var en god scoring.

- Vi spilte bedre i denne kampen enn da vi vant her forrige sesong, men fikk samme belønning. Vi gjorde dobbelt så mange mål. Og vi så ut som et bedre lag. Spesielt i første omgang. I fjor var vi ganske defensive, men i år gikk vi mer offensivt ut.

Dalglish ble også bedt om å reflektere over Lucas Jones sin bortgang. Den blodkreftrammede sønnen til Brad Jones døde i helgen.

- Det var triste nyheter for alle i fotballklubben. Luca har vært dårlig en stund, og dessverre kom han aldri til hektene igjen. Det er i slike stunder, når en ung gutt mister livet, at fotball blir irrelevant.

- Men det var ikke i våre tanker å benytte Brads tragedie som en motivasjonsfaktor. Det ville ikke ha vært riktig. Jeg tror alle har vært i kontakt med ham. Det er forferdelig å tenke på det han går igjennom nå. Han vet at alle i fotballklubben tenker på ham og føler med ham.