Kenny imponert over ungguttene

Conor Coady, Jack Robinson og Tom Ince debuterte for England U19 tirsdag kveld. Kenny Dalglish er imponert over fremgangen til trioen.

Dalglish sier til Liverpool Echo at han ikke vil nøle med å bruke disse spillerne på førstelaget dersom han mener anledningen er den rette. Echo melder også at Dalglish er imponert over fremgangen til spillere som John Flanagan, Suso og Raheem Sterling. De to sistnevnte fikk nylig tildelt trøyenummere.

- Å få spille for England U19 er en fantastisk anerkjennelse for dem, og spesielt for Conor Coady som var kaptein, sier Dalglish om trioen Coady, Robinson og Ince.

- Conor har vært i klubben siden han var åtte år, og hans yngre bror er også i våre rekker. Conor ledet nå England U19 som kaptein selv om han fortsatt er U18-spiller, og Jack Robinson har også to år igjen på dette alderstrinnet.

- Tom er tilbake i klubben nå, og som Conor og Jack, gjorde han det også bra for England. Jeg har sett og kjent til disse guttene en god stund nå, og deres fremgang er virkelig noe jeg fryder meg over.