Kenny møtte pressen

Manager Kenny Dalglish møtte pressen i dag, og svarte på spørsmål om skaden til Steven Gerrard, de nyinnkjøpte, Alberto Aquilani og pre-season.

Kenny Dalglish møtte i dag pressen på Melwood etter at de fire nyinnkjøpte spillerne ble vist frem.

- Vi er glad for de vi har fått inn. Alle ønsker å forbedre. Kvalitet er viktigere enn bredde, men dersom du har bredde også vil det hjelpe deg.

- Vi kunne hatt en bedre pre-season, men det har vært vanskelig med folk som har kommet tilbake på ulike tidspunkt.

- Vi har trent veldig bra, men enkelte blir fysisk klar igjen raskere enn andre.

- Alle har imponert på trening, men vi ønsker også at alle skal få en sjanse til å imponere i kamper.

På lørdag venter en ny treningskamp, mot Valencia hjemme på Anfield.

- Valencia er et kvalitetslag. Jeg så dem igår mot Hamburg, og de imponerte. Et godt fotball-lag, og de vil bli en god test for oss.

Han fikk også en rekke spørsmål om Steven Gerrard, som vil være ute av spill til september.

- Steven er ikke så langt unna. Testene har vært bedre enn hva vi håpet på. Klubben sier september, og jeg sier ingen annen dato enn det.

Kenny ønsket ikke å kommentere fremtiden til Alberto Aquilani, men sa han var glad for å ha han i Liverpool, og var fornøyd med hvordan han hadde spilt i pre-season. Dersom noe skjedde, så skjedde det, men på dette tidspunktet var spilleren Liverpool FC sin eiendom.

- Milan har gått til Anderlecht, så der er en som er solgt. Vi får se om det blir flere som får gå, men det viktigste for oss var å få folk inn, og vi har fått gode spillere inn.