Kenny ønsker bedre uttelling

Liverpool skapte haugevis med sjanser i kampen mot Norwich, men klarte ikke å score målene til å drepe kampen. Manageren var fornøyd med mye i den kampen.

Craig Bellamy scoret Liverpools eneste mål mot Norwich, i en kamp hvor de skapte nok sjanser til at Luis Suarez alene kunne hatt et hattrick. Norwich spilte bra, men de røde skapte mer enn nok sjanser til å ha vunnet kampen. Kenny var fornøyd med mye i lørdagens kamp.

- Det viktigste var måten vi spilte på. Jeg tror ikke det har noe å si hvem du møter, for før eller siden vil motstanderen ha et ord med i laget. Kampen sett under ett er jeg fornøyd med det meste vi gjorde. Dersom vi kan skape så mange sjanser og halvsjanser vil vi i andre kamper kunne score fire eller fem, sier Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Det er vel og bra å skape sjanser, men vi må også sette målvakten mer på prøve. Det mest gledelige var måten spillerne åpnet Norwich-forsvaret på. De spilte på Old Trafford for noen uker siden og var veldig uheldig som ikke fikk med seg poeng, så kanskje de hadde marginene på sin side denne gangen.

- Spillerne kan ikke være for langt nede, fordi de gjorde det fantastisk i mange deler av kampen - men de fikk bare aldri det de fortjente. Noen ganger skjer slikt. Jeg er sikker på at det kommer mange kamper hvor vi spiller dårligere enn dette, og får med oss tre poeng. Jo før det skjer jo bedre!

- De kommer ikke til å få en vane med å akseptere et 1-1 resultat hjemme, og de vil ikke akseptere å ikke la motstanderens målvakt jobbe hardere enn hva som var tilfelle på lørdag da vi spilte oss til posisjoner. Det er gledelig å se skuffelsen, fordi det betyr at de ønsker å vinne kampene like mye som vi gjør. For oss er det viktigste innstillingen deres mot kamp, fordi de har tonnevis med ferdigheter, avsluttet manageren.