Konchesky i samtaler med Fulham

Seriøse The Guardian melder at Paul Konchesky er i samtaler med Fulham om en retur til Craven Cottage. Stephen Warnock kan bli hans erstatter på Anfield.

The Guardian skriver at Paul Konchesky er i samtaler med Fulham om en overgang tilbake til London-klubben etter fem mislykkede måneder på Anfield.

Konchesky forlot Craven Cottage sent i august, for å slutte seg til sin tidligere manager i Fulham, Roy Hodgson. Svakt spill utover høsten førte til at han ble sterkt kritisert av Liverpool-supporterne, og etter at Kenny Dalglish tok over som manager har ikke 29-åringen fått slippe til på Liverpools lag.

The Guardian skriver at Fulham håper å få til en avtale med Liverpool, slik at venstrebacken kan returnere til London før transferdeadline på mandag. Avisen skriver at representanter fra de to klubbene skulle ha samtaler om saken i forkant av kveldens kamp på Anfield.

Dersom overgangen blir noe av, vil Liverpool ifølge The Guardian kontakte Aston Villa angående et lån av Stephen Warnock ut sesongen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken