Kuyt trives under Kenny

Dirk Kuyt sier treningene under den nye manageren har vært bra, og håper snart å kunne ta tre poeng med King Kenny i som sjef. Nederlenderen skryter også av supporterne i en tøff sesong.

Dirk Kuyt sier at det er optimisme i stallen, og trives godt under sin nye manager Kenny Dalglish, som tidligere denne måneden overtok ansvaret fra Roy Hodgson.

- Alle vet at han er en legende, og til stor hjelp for oss. Det sier mye når en person som han ønsker å hjelpe oss. Treningsøktene har vært veldig bra, og han har hjulpet oss veldig positivt også i kampene. Vi gleder oss alle til å gi han den første seieren nå, sier Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Jeg synes supporterne var utrolige for oss. Vi vet alle at sesongen ikke har gått slik som vi ønsket, men du kunne se at vi hadde supporterne i ryggen.

- Det hjelper også å motivere deg når du starter slik vi gjorde i førsteomgang. Det var bare synd at vi kun scoret ett mål, og ikke to eller tre. Vi er skuffet over hvordan vi startet andreomgangen. Selv om det var feil av dommeren å gi corner, må vi fortsatt forsvare oss bedre enn vi gjorde. Vi må forbedre oss på dødballer i mot.

- Vi jobber hardt på trening, og prøver ta det med oss inn i kamper. Jeg synes vi gjorde det veldig bra i 45 minutter, og etter vi kom under med 2-1 synes vi gjorde en god laginnsats for å komme tilbake til 2-2.