Liverpool U18 - Barnsley U18 2-2

Liverpool U18 klarte heller ikke i det tredje forsøket å ta sin første hjemmeseier for sesongen. Det ble 2-2 mot Barnsley, etter at gjestene utlignet med det som praktisk talt var siste spark på ballen, fem minutter på overtid.

Liverpool U18 jakter sin første hjemmeseier for sesongen, når de møter Barnsley på akademiet i Kirkby i dag. De røde har nemlig vunnet begge sine bortekamper i akademiligaen så langt denne sesongen, men har slitt langt mer på hjemmebane, hvor man står bokført med et tap og en poengdeling.

Dagens kamp blir vist direkte på LFC TV og LFCTV Online for de som har e-season-ticket.

Liverpool stiller følgende lag:
Jamie Stephens, Lewis Hatch, Tom King, Matty Regan, Joe Rafferty, Peter Aylmer, Kristoffer Peterson (David Moli 64), Josh Sumner (Yalany Baio 73), Adam Morgan, Sam Gainford (Nathan Quirk 64), Jordan Lussey.

Ubenyttede reserver:
Connor Wearing, Michael Wilson.

1.omgang:
1.min: Liverpool tar avspark i sterk vind i Kirkby.

10.min: Det har vært en jevn kamp på akademiet så langt, men gjestene har kanskje hatt et lite overtak, og avslutter et bra angrep over etter ti minutters spill.

12.min: Barnsley kombinerer seg inn bak Liverpools forsvarsrekke, men Rose sin ball på tvers av feltet blir lett fanget av Stephens.

14.min: King med et flott raid og frispilling av Morgan, men Liverpool-spissen roter ballen over dødlinja når han skal utfordre Barnsleys siste forsvarer.

15.min: Sumner finner Peterson ute på kanten, og hans lave innlegg var ikke langt unna å nå frem til Morgan inne i feltet.

17.min: 1-0 JOSH SUMNER. Vakkert angrep og like vakker scoring. Sam Gainford med en vidunderlig ball frem til Josh Sumner, som i sin tur setter ballen kontant i krysset fra 20 meters hold.

19.min: Kjempesjanse til Liverpool når Adam Morgan blir frispilt av Sumner. En Barnsley-forsvarer kaster seg inn i situasjonen i det Morgan avslutter, og avverger til corner.

20.min: Barnsleys keeper med en fantastisk redning når svenske Kristoffer Peterson avslutter fra kloss hold i etterkant av corneren. Ny corner til vertene.

21.min: 1-1 JORDAN CLARK. Nytt fantastisk skudd fra drøye 20 meters hold. Denne gang er det gjestene som kliner ballen i krysset!

26.min: Barnsley header like over etter en corner

31.min: Morgan sløser bort en stor Liverpool-sjanse, når han er litt ubesluttsom og mislykkes med å runde bakerste mann i god posisjon.

33.min: Stephens fanger en Barnsley-heading på bakerste stolpe relativt enkelt.

35.min: Meget god takling av midtstopper Regan på et farlig Barnsley-gjennomspill.

36.min: Morgan går overende i feltet, og vil ha straffespark. Men får det ikke.

37.min: Regan lager frispark i farlig posisjon, drøye 20 meter fra mål.

38.min: Rose setter ballen i stolperoten i etterkant av frisparket. Der var gjestene svært nær å ta ledelsen.

39.min: Morgan er rasende når han blir snytt for straffespark, etter et godt innlegg fra Sumner. Spissen blir klart felt i det han runder siste forsvarer. Ballen faller til Peterson, som får en kjempesjanse, men gjestene får ryddet unna til corner. Dommeren forklarer seg med at han brukte fordelsparagrafen.

42.min: Gainford nøler med å legge inn, men Liverpool får corner.

43.min: Ny corner til vertene, som Barnsley klarerer til innkast.

45.min: 2-1 KRISTOFFER PETERSON. Bare sekunder før stadionuret runder 45 minutter legger Lewis Hatch et høyt innlegg fra høyre, som svenske Kristoffer Peterson header vakkert i lengste hjørne.

PAUSERAPPORT:
Gjestene fra Barnsley begynte kampen best, og var det førende laget det første kvarteret. Men derfra og ut var det Liverpool som tok over føringen i matchen. Første omgang har bydd på tre meget vakre scoringer, samt en rekke andre målsjanser. De to første målene var begge langskudd som suste inn helt oppe i krysset, mens headingen til Peterson like før pause også var av det vakre slaget. Adam Morgan ble snytt for et straffespark, mens Barnsley haddet en meget god avslutning i stolperoten, hvor ballen etterpå suste på tvers av målgården.

46.min: Barnsley i sine hvite trøyer og sorte bukser, setter i gang annen omgang.

49.min: Etter en lengre samtale med linjemannen gir dommeren gult kort til Barnsleys Brad Kilburn.

53.min: Regnet høljer nå ned over Kirkby.

54.min: Kristoffer Peterson takles meget stygt, og får et velfortjent frispark.

55.min: Gjestene med et skuddforsøk som går et stykke utenfor.

59.min: Bra spill av Sumner og Hatch, før Lussey skyter langt over fra distanse.

62.min: Dobbeltbytte av Barnsley. Rhys Oates og Jordan McLeod kommer inn for Danny Rose og Sam Patterson.

63.min: Kristoffer Peterson sliter etter taklingen han ble utsatt for, og må ha behandling. Må ut.

64.min: Etter et langt opphold i spillet kommer David Moli inn for Kristoffer Peterson. Sam Gainford går også ut, mens Nathan Quirk kommer inn.

65.min: Uheldige Peterson kjøres vekk på båre. Det ser ut som en ny alvorlig ankelskade for svensken.

65.min: Rafferty med en fantastisk takling av Rhys Oates.

66.min: Barnsleys kaptein må behandles for en skade.

69.min: Keeper Stephens misser på en corner, men får frispark.

72.min: Adam Morgan får en kjempesjanse når han kommer alene med keeper, men lobber svakt til side for mål.

72.min: Jordan Lussey med et godt langskudd, men Barnsleys keeper redder.

73.min: Barnsley-bytte. Brad Abott går ut, og Josh Alderson kommer inn.

73.min. Liverpool-bytte. Josh Sumner ut. Yalany Baio inn.

76.min: Rafferty med en herlig blokkering av avslutningen til Oates.

76.min: Liverpool kontrer, og innbytter Moli stormer igjennom. Barnsley-keeper Lukas Lidakevicius kommer ut og feller Liverpool-spilleren like utenfor hjørnet av 16-meteren. Får gult kort for forseelsen.

82.min: Adam Morgan får gult kort for å ha skutt ballen i mål etter at dommeren har blåst for offside.

84.min: Kilburn blokkerer en avslutning fra Morgan, etter at langt og godt Liverpool-angrep.

88.min: Aylmer med en flott vridning av spillet ut til Moli, men innbytterens innlegg er alt for unøyaktig.

89.min: Barnsleys keeper klarerer rett i kroppen på Morgan, men ballen går over dødlinja i stedet for i mål.

90.min: Meget svakt av innbytter David Moli når han blir frispilt på en flott pasning av Yalany Baio. Moli får et dårlig touch, og drar seg dermed unna mål. Avslutter egoistisk i nettveggen, med Morgan og Lussey helt umarkert foran mål.

90+1.min: Barnsley med skudd fra distanse over og utenfor. Fire minutter skal være lagt til.

90+3.min: Morgan og Lussey er nær ved å kombinere seg gjennom Barnsley-forsvaret, men sistnevntes innlegg går inn til keeper.

90+5.min: 2-2 JOSH ALDERSON. Et langt innkast fra høyre ender med en avslutning på tvers av målgården. På bakre stolpe dukker innbytter Josh Alderson opp og setter ballen i mål fra kloss hold 30 sekunder over overtiden.

SLUTTRAPPORT:
Liverpool U18 klarte heller ikke i det tredje forsøket å ta sin første hjemmeseier for sesongen. Det ble 2-2 mot Barnsley, etter at gjestene utlignet med det som praktisk talt var siste spark på ballen, fem minutter på overtid. Meget bittert for Liverpool, som kontrollerte store deler av en underholdende annenomgang. Hjemmelaget hadde flere store sjanser til å avgjøre kampen, først og fremst ved Adam Morgan og David Moli, men duoen var for udyktige foran mål i dag. Svenske Kristoffer Peterson var uheldig som måtte ut med det som så ut til å være en ny alvorlig ankelskade, og enda bitrere var det altså at gjestene utlignet på overtid av overtiden.