Lucas tror Suarez vil bli en hit

Lucas Leiva føler seg trygg på at Luis Suarez vil slå ut i full blomst i Liverpools røde farger. Ellers er brasilianeren full av lovord om Kenny Dalglish.

- Luis er en farlig spiss. Det kan du se allerede. Han er sterk, og jobber veldig hardt for laget. Han ønsker å ta frisparkene, og det var synd han ikke klarte å gjøre mål. Han vil score en rekke mål for Liverpool. Det er jeg sikker på, uttaler Lucas til Liverpool Daily Post.

- Han er i ferd med å finne seg til rette. Det er ikke så vanskelig her, da spillergruppen er veldig vennlig. Han føler seg hjemme her allerede, forsikrer brasilianeren.

Lucas vil ikke diskutere muligheten for en topp fire-plassering i ligaen etter 1-1 mot Wigan.

- Mye må bli bedre ennå. Vår statistikk er ikke dårlig, selv etter dette uavgjorte resultatet, men vi må holde konsentrasjonen oppe slik som mot Chelsea for at vi skal klare å ende så høyt som mulig på tabellen. Jeg tror ikke det vil være smart av oss å begynne og prate om topp fire. For to måneder siden var vi bare tre poeng over nedrykksstreken. Det er åpenbart at laget har blitt bedre, og at vi spiller bedre nå. Men resultatet mot Wigan var ikke det beste akkurat. Vi får bare holde koken. I fotball vet du aldri. Alt kan skje.

Lucas skryter av Kenny Dalglish sin innflytelse.

- De små rådene han gir oss betyr svært mye. Han vet så mye om fotball, og vet hvordan han ønsker at vi skal spille. Han ønsker at Liverpool skal spille slik de gjorde før i tiden. Vi ønsker å gjøre det han vil at vi skal gjøre.

- Hver eneste dag gir han oss noen små råd som får oss til å tenke og reflektere. Når du tror på en manager, er dette veldig viktig. Du lytter til ham hele tiden. Han har fått oss til å se en del ting på en annen måte. Han tvinger oss til å tenke, og forteller oss hva vi burde gjøre.

- Bare ved å studere ham når han går rundt på treningsfeltet, ser du hvor god han er. Han har svært mye kunnskaper om fotball, og Steve Clarke er også god. De har begge bidratt til at selvtilliten i troppen har tatt seg opp, og de har begge poengtert at alle må dra lasset sammen.