Ngoo scoret i seier for England U19

Michael Ngoo nettet for England U19 i 3-2-seieren mot Sveits U19 i Eliterunden i EM-kvalifiseringen. Seier også for Sama og Gulacsi. Keepertalent i mål Skottland U15.

England U19 vant 3-2 mot vertsnasjonen Sveits U19 i Eliterunden i EM-kvalifiseringen. Sveits tok ledelsen, før Middlesbrough Luke Williams utlignet i det 20. minutt. Michael Ngoo økte straks før pause da han satte ballen i mål etter et frispark fra West Bromwich-spilleren George Thorne. Liverpool-spissens scoring så ut til å bli vinnermålet, men Sveits utlignet ett minutt på overtid. George Thorne fant imidlertid veien til nettmaskene tre minutter senere og sikret England tre poeng. Andre Wisdom var igjen kaptein for England. Han, Jack Robinson, Conor Coady og Michael Ngoo var på banen samtlige minutter. De tre sistnevnte ble også notert i dommerens bok. Thomas Ince var ubenyttet reserve. England må vinne siste gruppespillskamp mot gruppeleder Spania på søndag for å komme til EM-sluttspillet.

Også Stephen Sama kan bli å se i U19-EM. Forsvarsspilleren spilte hele kampen da Tyskland U19 beseiret Makedonia U19 hele 5-0 i Antalya. Tyskerne har også full pott etter to kamper, og skal ut avgjørende kamp om EM-plass mot vertsnasjonen Tyrkia på søndag.

Ungarn åpnet Toulon-turneringen for U21-landslag med 3-0-seier mot Kina, som stilte et lag med to-tre år yngre spillere. Liverpools reservekeeper Peter Gulacsi var kaptein og vartet opp med noen fine redninger.

Keeper Ryan Fulton har spilt i to treningskamper for Skottland U15 mot Belgia U15 denne uken. På tirsdag voktet han buret i andre omgang da det ble 1-1 i Stirling. I dag endte lagenes møte i Linlithgow 1-1, og Fulton spilte første omgang.