Poulsen håper å bli Adams makker

I kveld skal Christian Poulsen bryne seg på Charlie Adam i privtlandskampen mellom Skottland og Danmark på Hampen Park. Men dansken drømmer først og fremst om å få spille sammen med Adam, ikke mot ham.

- Jeg håper selvsagt jeg vil få noen muligheter til å spille sammen med Charlie. Vi kan spille sammen. Hvorfor skulle vi ikke kunne gjøre det? Det er ikke slik at den ene av oss nødvendigvis vil spille på bekostning av den andre, uttaler Poulsen til Daily Record.

- Charlie var en nøkkelspiller for Blackpool, og jeg tror han vil vise seg å bli en god spiller for Liverpool også. Han slår gode pasninger, og har en egen evne til å finne angriperne. Miljøet i Liverpool-garderoben er godt, og Charlie har passet godt inn. Vi har flere skotter i klubben.

- Presset er selvsagt annerledes i Liverpool sammenlignet med Blackpool, men Charlie har kvalitetene og vi har sett på trening at han er en god og sterk spiller.

- Vår kaptein, Steven Gerrard, vil være ute med skade i begynnelsen av sesongen, så jeg er sikker på at Charlie eller Luis Suarez vil ta frisparkene våre. Charlies venstrebein er et sterkt våpen for oss.

- Charlie er en veldig sterk spiller, som bidrar til at det blir vanskeligere for meg å komme med på laget. Men slik er det i alle store klubber i Premier League.

- Daniel Agger og jeg kjørte opp til Skottland for å spille denne landskampen. Charlie og Danny Wilson skal sitte på med oss hjem til Liverpool igjen. Det kan bli interessant.