Poulsen holder mulighetene åpne

Christian Poulsen vil helst fortsette å spille i utlandet, men utelukker ikke en retur til FC København. Poulsens rådgiver opplyser at det er ingenting nytt vedrørende en overgang.

Christian Poulsen er uønsket i Liverpool, og mangel på spilletid har kostet ham en plass i Danmarks A-landslagstropp. Midtbanespilleren er på intens jakt etter ny arbeidsgiver før overgangsvinduet stenger onsdag. Espanyol, Stoke og Fulham skal være interessert i 31-åringen, men selv avviser han ikke en retur til FC København, der det hele begynte.
- Det er klart at jeg har blitt eldre og vårt eldste barn er i skolepliktig alder. Man begynner å vurdere om tiden er inne for å returnere hjem, sier Christian Poulsen til sporten.dk.

- Det sier seg selv at FCK vil være den mest opplagte klubben for meg i Danmark. Jeg vil ikke lukke døren, men umiddelbart ligner det utlandet.

Christian Poulsen forlot FC København i 2002 og fortsatte karrieren i Schalke 04. Deretter fulgte opphold i Sevilla, Juventus og nå Liverpool.
- Det skal være en balanse mellom mine sportslige ambisjoner og familielivet. Det skal være et sted hvor vi skal trives som familie, og vi er mest oppsatt på at det skal være et sted i utlandet. Vi har hatt det bra i de landene hvor vi har bodd.

Før Poulsen kan skrive på en avtale med en ny arbeidsgiver må Liverpool avgjøre om de skal låne ham ut, selge eller la ham gå gratis.
- Det er opp til Liverpool. Jeg har ikke hørt noe. Før Liverpool bestemmer seg tror jeg det blir avgjørende hvilken klubb som kommer på banen

Christian Poulsens rådgiver og advokat Jørn Bonnesen sier til sporten.dk.
- Det er ingenting nytt om Christians situasjon.