Rafa med ny HFSG-donasjon

Rafael Benítez har igjen donert penger til Hillsborough Family Support Group. Den tidligere Liverpool-manageren er glad for å få hjelpe til.

Da Rafa Benítez mistet jobben i Liverpool FC og dro til Italia for å overta Inter la han igjen en sjekk på £96,000 til Hillsborough Family Support Group. Spanjolen trivdes godt på Merseyside, og flyttet tilbake til huset sitt i West Kirby i Wirral støttet flere lokale veldedige organisasjoner, og har i ettertid satt opp Montse Benítez Foundation sammen med sin kone for å fortsette å støtte veldedighet.

Nå har han støttet de etterlatte Hillsborough-familiene en ny sjekk, på £2,800. Pengene ble samlet inn da han fylte Liverpool Empire for en kveld hvor han pratet om sin karriere.

- Jeg ser på Merseyside som mitt hjem på grunn av måten familien min har blitt akseptert og behandlet på her, og jeg vet at dette er en så viktig sak. Jeg er glad jeg kan hjelpe, sier Rafa til Liverpool Echo.

Leder for HFSG, Margaret Aspinall, tok i mot sjekken.

- Det Rafa Benítez har donert gjennom Montse Benítez Foundation betyr mye for familiene. Det vil hjelpe gruppen å få frem sannheten og rettferdigheten vi fortjener.

- Pengene vil gå med til driften av gruppen. Det hjelper oss å betale for de løpende kostnadene, som telefon, brev, frimerker og organisering av transport til offisielle møter. Uten støtten kunne gruppen ha kollapset. Rafa gjør dette for de 96, og er en ekte gentleman, avslutter Aspinall.