Skadeoppdatering

Kenny Dalglish er ikke sikker på om Gerrard blir klar mot West Ham. Glen Johnson sto over pga akillesproblem, men ikke alvorlig. Kelly og Agger ut med skade. Cole spilte trolig 90 minutter kun på grunn av skadene.

Steven Gerrard er ennå ikke klar av sin lyskeskade. Kenny Dallgish er usikker på om kapteinen blir klar til West Ham-kampen på søndag. Glen Johnson sto over med en akillesskade.
- Glen hadde kjenning med noe i akillesen, så vi utelot ham. Det skal ikke være så ille. Vi får bare vente og se. Steven er meget tett på, men vi vet ikke om han blir klar til søndag. Vi vil i det minste ha Luis Suarez tilbake, uttalte Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

Martin Kelly måtte gå ut i pausen på grunn av skade, mens Daniel Agger haltet av mot slutten av kampen med noe som så ut til å være en kne- eller ankelskade. Sotirios Kyrgiakos måtte i garderoben for å sy et kutt over øyet.
- Vi pådro oss en eller to skader i kampen. Martin Kelly kjente det stakk i øvre del av benet, så han måtte ut i pausen. Så måtte Daniel Agger gå ut og Soto fikk et kutt over øyet.

Joe Cole var i startoppstillingen for første gang siden 5. januar, og midtbanespilleren var nær scoring på overtid. På grunn av skadene fikk han 90 minutter.
- Kanskje ville ikke Joe ha vært på banen så lenge, men han måtte, forklarte Dalglish.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken