Skal være enige om beløp

Avisen Ovación hevder at Liverpool og Nacional er enige om en overgangssum for Sebastian Coates på £7M. Spilleren kvalifiserer ikke automatisk til arbeidstillatelse.

En ubekreftet artikkel fra Uruguay sier at Liverpool har fått akseptert et bud på 11,5M dollar, eller £7M for Sebastian Coates.

Avisen Ovación sier at det eneste konkrete budet som kom inn til Nacional for midtstopperen var fra ukrainske Dnipro. Engelske klubber, inkludert Manchester City, skal ha vist interesse og man ventet på et bud fra sistnevnte helt til sent i går kveld. Det skal imidlertid ikke ha kommet.

Ovación skriver at 20-årige Coates ikke har et EU pass, og han har heller ikke spilt de 75 % av landskampene de siste to årene som automatisk vil gi arbeidstillatelse. Ifølge avisen arbeides det nå i Liverpool med å få dette i orden og man tror at det faktum at spilleren ble kåret til turneringens beste unge spiller i Copa America i sommer vil være til hjelp.

Det blir også understreket at Luis Suarez var en sentral figur i å få denne avtalen på plass.

Vi understreker at dette ikke er offisielt bekreftet, men mye tyder på at bare noen papirer om arbeidstillatelse nå foreløpig står i veien for at Sebastian Coates kommer til Liverpool.