Skrtel ser lyst på neste sesong

Martin Skrtel spilte samtlige minutter i Premier League denne sesongen. Han har ganske blandede følelser om 2010/11, men har store forhåpninger til neste sesong under Kenny Dalglish.

- Vi spilte vår siste kamp for sesongen i går. Jeg ville likt å si at jeg er fornøyd, men jeg er ikke det. Målsettingen var enkel og alle visste det - Europa League. Vi klarte det ikke denne gang, så jeg kan bare si at vi skal gjøre vårt beste neste gang, sier Martin Skrtel til martin-skrtel.com.

- Jeg har ganske blandende følelser om denne sesongen. Vi hadde opplagt to ulike halvdeler. Begynnelsen av sesongen var ikke god, men dette forandret seg etter ankomsten til herr Kenny Dalglish. Det var vendepunktet i sesongen. Vi forbedret oss virkelig under hans ledelse. Dette gir meg store forhåpninger til neste sesong.

- Jeg vet at han har signert en ny kontrakt. Jeg tror han er rett mann for Liverpool, en sann legende. Dere kunne se resultatene og at vi ble bedre på banen. Jeg synes virkelig vi har et flott lag. Jeg er heldig som får være med disse guttene.

- Vi har ikke innfridd hele vårt potensial ennå, men jeg tror vi kan gjøre det meget snart. Men jeg ville like å gjøre fansen glad og stolt igjen. Jeg kan love dem at vi skal gjøre vårt beste neste sesong. Når jeg ser meg rundt, ser jeg et flott lag med gode spillere.

- Det faktum at jeg ble spilleren med flest kamper i Premier League gjør meg meget fornøyd og veldig stolt, men vår suksess er mye viktigere for meg. På den annen side ville jeg ikke nådd dette uten støtten fra våre flotte supportere. Jeg vil like å takke dem for deres støtte. De er alltid fabelaktige. Spesiell takk går til mine venner i Kina som skriver veldig ofte til meg. Jeg er meget takknemlig for deres støtte. Takk skal dere ha!