Snau time for Pacheco

Dani Pacheco spilte nesten en time for Norwich. 90 min for Paul Konchesky, Daniel Ayala og Brad Jones. England U18-debut for Conor Thomas. Conor Coady også på landslagsoppdrag.

Norwich falt ned fra 2. til 3.plass i The Championship etter 2-2 borte mot Watford. “The Canaries” tok ledelsen allerede i det 9.minutt, men Watford snudde til 2-1, før Norwich sikret ett poeng. Dani Pacheco ble byttet ut i det 58. minutt, på stillingen 2-1. Kun poenget skiller opp til en direkte opprykksplass når fem kamper gjenstår.

Etter ni kamper på rad uten seier i ligaen og fem tap på de seneste seks tok Nottingham Forest en etterlengtet 2-0-seier mot Burnley. Paul Konchesky var i aksjon samtlige minutter og ble også notert i dommerens bok. Burnley ble redusert til ti spillere etter drøye timen. Forest ligger ett poeng bak playoff-plass.

Derby beseiret Leeds 2-1 hjemme og tok et langt steg mot ny kontrakt. “The Rams” ligger elleve poeng over nedrykksstreken. Brad Jones slapp inn kampens første mål i det 58. minutt, men Derby snudde til 2-1-seier i løpet av fem minutter. Daniel Ayala spilte samtlige minutter og pådro seg gult kort.

David Amoo var igjen ubenyttet reserve for Hull. “The Tigers” er nå ubeseiret i 16 bortekamper på rad etter 1-1 mot opprykksjagede Swansea, men har fire poeng opp til play-off.

Notts County fikk ingen god start i første kamp under manager Martin Allens ledelse. Yeovil vant 2-1 på Huish Park. Stephen Darby var involvert i Notts Countys utligningsmål. Backen ble tatt av banen i det 81. minutt grunnet omlegging til tre spillere i backrekka. Nottingham-klubben falt til 22.plass på tabellen og har ett poeng opp til sikker plass i League One.

Innlånte Conor Thomas debuterte for England U18 i dag. Både han og Conor Coady spilte samtlige minutter av treningskampen som endte 1-1 i Carpi. Jack Robinson var også opprinnelig i troppen, men måtte melde forfall fordi han var i Liverpools førstelagstropp mot Manchester City i går.