Spearing er strålende fornøyd

Jay Spearing er meget glad for å ha signert en ny kontrakt med Liverpool. Midtbanespilleren takker Kenny Dalglish for at han har fått sjansen til å realisere sin Anfield-drøm.

Jay Spearing skrev under på en ny kontrakt med Liverpool tidligere i dag. Hans forrige avtale ville ha gått ut sommeren 2012. Midtbanespilleren har vært hos de røde siden han var syv år. De seneste sesongene har han forsøkt å ta seg inn på førstelaget, men det er først i år at han har fått sitt gjennombrudd.
- Jeg stråler for å være ærlig. Jeg er fornøyd med endelig å ha signert og fått alt ordnet, sier Jay Spearing til Liverpoolfc.tv.

- Jeg har vært her lenge. Å spille for Liverpool er alt jeg bestandig har ønsket å gjøre, så forhåpentligvis kan jeg fortsette med det nå.

- Jeg har vært her lenge. Jeg har vært i bakgrunnen og rundt førstelaget og kanskje ikke fått mye spilletid, men nå som jeg har fått en periode på laget, er jeg i stand til å vise min vilje og hengivenhet overfor klubben.

- Jeg skylder sjefen mye. Forhåpentligvis kan jeg betale ham tilbake med kampene jeg spiller. Han satte meg umiddlebart inn i derbyet, og det ga meg mye selvtillit. Alle spillerne som har en managers tillit ønsker å vise hva de kan gjøre.

- Med ny manager, måten vi har spilt på og jeg har fått spilletid, så har det vært et par gode måneder. Dette har vært toppen av det hele.

Spearing har nå fokus på å hjelpe Liverpool til en plass i Europa.
- Vi har en kamp mot Fulham på mandag. Slik vi spiller og med den formen vi viser, er det ingen grunn til at vi ikke kan ta tre poeng og opprettholde presset på Tottenham.

- Første halvdel av sesongen gikk ikke så bra som vi hadde planlagt, men vi har nå vist hva vi kan.

- Jeg visste at jeg ville få muligheten på et tidspunkt dersom jeg fortsatte å jobbe hardt på trening og fortsatte med å vise hva jeg kunne. Heldigvis har det skjedd nå.