Start på travel transferuke

Det er litt over en uke igjen før dette transfervinduet stenges. Liverpool forventes å hente inn en midtstopper og en spiss, mens et halvt dusin spillere kan være på vei ut.

Ifølge aviser som Liverpool Daily Post og The Guardian har Liverpool lagt inn et bud på £8M for Sebastian Coates, og fra søramerikansk side er det blitt antydet at alt kan bli avgjort i forhold til 20-åringens fremtid i løpet av i dag. Noen kilder vil ikke avskrive at Manchester City kommer med et sent bud overfor Nacional og prøver å kuppe overgangen til midtstopperen.

Liverpool er også blitt linket til en overgang for Craig Bellamy, enten på fri overgang eller på lån. Det synes klart at de røde er ute etter å sikre seg en midtstopper, og da fortrinnsvis Coates, og de ønsker mer rutinert backup lengst fremme.

Det siste er ikke minst aktuelt hvis David N’Gog går til Bolton, noe som virker trolig. Alberto Aquila ni er på vei til Italia, hvis Liverpool kan bli enig med Milan om en akseptabel ordning. Det mest aktuelle synes å være en låneordning hvor Milan binder seg til å kjøpe midtbanespilleren til neste sommer dersom han spiller et visst antall kamper.

Andre spillere som kan være på vei ut porten på Anfield er Joe Cole, Philipp Degen, Christian Poulsen, Brad Jones og Emiliano Insua.

Det kan bli en hektisk uke for Kenny Dalglish og Damien Comolli.