Suarez anker

Luis Suarez sin advokat melder at spissen vil anke straffen på 8 kamper han har blitt ilagt av det engelske fotballforbundet.

Luis Suarez sin advokat og agent, Alejandro Balbi, uttaler at Liverpool-spissen planlegger å anke straffen på åtte kamper som han har blitt ilagt av fotballforbundet etter rasismeanklagen fra Patrice Evra.

- Beskyldningene om rasisme som har kommet mot ham er ikke sanne, siteres Balbi av pressen i hjemlandet Uruguay.

Advokaten forteller at hans klient er «svært oppbrakt» over fotballforbundets dom, men sier også at Suarez er «rolig på grunn av den enorme støtten fra klubben, treneren, lagkameratene og lagets kaptein».

- Luis er svært oppbrakt, men har fortalt at han vil doble sin innsats og spille så godt som mulig, ikke bare for sin engelske klubb, men også det uruguayanske landslaget.

Balbi legger til at Suarez «på det sterkeste benekter anklagene mot ham», og at han har mottatt straffen «med sterk smerte, men også med mye verdighet takket være støtten fra familie og venner».

- Han vil hevde sin uskyld til siste slutt, understreker advokaten, og legger til at hans klient ønsker å «gjenvinne sitt gode navn og rykte, i hjertet av engelsk fotball».

Balbi hevder at det eneste beviset som fotballforbundets disiplinærkomité har lagt vekt på er «Evras ord». Noe også Liverpool FC understreket i sin uttalelse om saken på klubbens nettside i går kveld.

- Dette er blåst ut over alle proporsjoner. Dette er en av de hardeste straffene som har vært delt ut i engelsk fotball. Luis er helt overbevist om at denne harde straffen kan omgjøres.

Balbi snakket under en pressekonferanse i den uruguayanske hovedstaden Montevideo. Han sa at det vil være Liverpools advokater som anker saken til FA.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.