Suarez erklært skadefri

Liverpool Echo melder at Luis Suarez har blitt erklært skadefri, og hevder at uruguayaneren vil lede Liverpools angrepsrekke mot West Bromwich i morgen. Kenny Dalglish vurderer fortsatt om han skal benytte Steven Gerrard eller ei.

Luis Suarez måtte ut med en lyskeskade helt mot slutten av 2-0-seieren mot Sunderland, og meldte forfall til Uruguays landskamper mot Estland 25. mars og Irland 29. mars. Liverpools nye stjerne er nå imidlertid erklært skadefri, og er således klar til innsats på The Hawthorns i morgen.

- Luis er skadefri. Han trente i går morges og er klar til kamp, bekrefter manager Kenny Dalglish til Echo.

Da er det mer usikkert om manageren lar Steven Gerrard slippe til fra start mot West Bromwich. Echo tror i alle fall at Dalglish kan velge å starte med lagkapteinen på innbytterbenken.

Ellers innrømmer skotten at han er usikker på om Martin Kelly vil spille mer denne sesongen, etter høyrebackens siste tilbakeslag.

- Det er skuffende for alle. Martin var så nær ved et comeback. Han så ut til å bli tilgjengelig til helgens kamp. Jeg vet ærlig talt ikke hvordan det blir med resten av sesongen for ham, da vi ikke vet det fulle omfanget av skaden ennå.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.