Suarez ivrer etter flere scoringer

Luis Suarez er glad for at en bør er løftet fra hans skuldre etter å ha scoret allerede i debutkampen mot Stoke. Han synes Liverpool fortsatt må ha målsetting om en topp fire-plassering denne sesongen.

Luis Suarez mener han er kvitt noe av presset etter debutmålet mot Stoke. Nå er han innstilt på å hjelpe Liverpool høyere opp på tabellen med flere nettkjenninger. De røde vil avansere til 6.plass med seier på Stamford Bridge senere i dag.
- Det gikk gjennom mine tanker etter kampen mot Stoke at presset har lettet litt nå når jeg har scoret mitt første mål, uttaler Luis Suarez ifølge Liverpoolfc.tv.

- Som spiss tenker du på å score mål, men det kommer jeg ikke til å bekymre meg om nå. Jeg håper jeg kan finne meg til rette raskt, både på og utenfor banen.

- Men jeg har aldri vært en person som lar presset utenfor banen påvirke spillet mitt. Straks jeg entrer banen, konsentrer jeg meg kun om de neste 90 minuttene. Det har alltid vært slik fra en tidlig alder.

- Det spilte ingen rolle om jeg spilte for juniorlaget til National i Uruguay, for landslaget eller Ajax.

- Grunnen til at jeg valgte Liverpool var fordi denne klubben alltid har blitt sidestilt med Champions League. Jeg antyder ikke at vi definitivt kommer til å kvalifisere oss i år, men forventningene er der. Du kan aldri si hva som vil skje i fotball. Vi vet at vi er noen poeng bak.

- Chelsea ligger på 4.plass, men våre håp og forventinger er at vi skal kjempe for å få en plass blant topp fire.

- Alle mulige resultater kan skje i engelsk fotball, så det gir oss håp at det kan skje.