Uavgjort på Ullevaal

1-1 mellom Norge og Danmark på Ullevaal. Agger spilte hele kampen. Poulsen byttet ut 20 minutter før slutt. Skrtels Slovakia beseiret Andorra 1-0. 90 minutter for Meireles.

Slaget om Norden endte 1-1. Danmark tok ledelsen i det 27. minutt da Dennis Rommedahl fikk drømmetreff i returrommet etter at Norge ikke fikk klarert skikkelig på en dødball. Danmark kunne økt ledelsen, men Rommedahls suser gikk denne gang i tverrliggeren. Norge fikk utligningen i det 81. minutt. Danmarks forsvar klarte ikke å plukke opp Erik Huseklepp på løp inn i bakrommet, og Bari-spilleren avsluttet flott forbi Thomas Sørensen. Både Daniel Agger og Christian Poulsen var i startoppstillingen til Danmark. Poulsen var som vanlig kaptein, men overlot kapteinsbindet til Daniel Agger da han ble byttet ut i det 70. minutt. Agger spilte med stor autoritet, og midtstopperen var kanskje danskenes beste spiller.

Martin Skrtel fikk 90 minutter for Slovakia i seieren borte mot Andorra. Kampens eneste mål kom ved Filip Sebo i det 21. minutt. Slovakia topper gruppe B med 10 poeng på fem kamper.

Raul Meireles spilte samtlige minutter for Portugal i privatlandskampen mot Chile på Estádio Magalhães Pessoa i Leiria. Silva Varela sendte Portugal i føringen (16.minutt), men Matiás Fernandez utlignet til 1-1 like før pause.

Oppdatert: 26.03.2011 23:47